Punem la dispozitie instalatii producere biogaz si cogenerare energie electrica si termica la cheie cu puteri incepand cu 100kw/h.

    Initiere proiect instalatie biogaz - Moara, Suceava - Instalatie 3 Mw vezi sectiunea portofoliu

    Oferim instalatii la cheie:

     proiectare

     fermentatoare

     mototare cogenerare si trigenerare

     membrane

     agitatoare

     pompe circulatie

     automatizari

     arzatoare ( flare )

     dezumidificatoare si desulfurizatoare

    Avem expertiza sa realizam si alte proiecte asociate cu gaze de ardere lichide in stransa legatura cu conversia arzatoarelor industriale si cazanelor pe aburi.

    Instalatiile propuse de noi reduc impactul efectului de sera asupra climei si a mediului inconjurator. In plus noi ne asiguram ca biogazul este folosit pentru obtinere de curent electric sau caldura sau obtinerea de certificate de carbon sau certificate verzi.

    Realizam instalatii noi cat si conversia celor deja existente. Avem o relatie directa de lucru cu clientul (end user) dar si sub forma de subcontractor.

    Produse:

     torte de ardere ( flare )

     uscatoare biogaz

     arzatoare industriale si arzatoare ce folosesc doua tipuri de combustibil : biogaz si gaz natural

     ventilatoare

     accesorii, automatizari si separatoare

     panouri de control, debimetre, manometre

    Datorita incalzirii globale si a normelor impuse ca si consecinta cererea pentru produsele si expertiza noastra a crescut exponential. Aplicatiile noastre se pot folosi in urmatoarele domenii de activitate: fabrici de procesare a legumelor, cartofilor, a zaharului, distilerii, sau fabrici de bere. De asemeni amintim gropile de gunoi, fabrici de hartie, instalatii publice de tratarea apei sau sectorul industrial chimic.

    Noi oferim solutii concrete pentru inlaturarea metanului (de 20 ori mai nociv decat CO2 raportat la efectul sera produs) si obtinerea unui combustibil. Acestea solutii se regasesc si la aplicatiile pentru gropile de gunoi.

    Tehnologia propusa de noi poate folosi simultan biogaz si combustibil. Acest proces este destul de delicat si de aceea este necesara expertiza noastra.

Statii convertire biogaz in biometan

     Producere biometan

     Biocombustibil ecologic obtinut din biogaz

     Statii biomentan, autobuze verzi, sursa de biocumbustibil ecologic

     Autobuze pe biocombustibil

    Biogazul obtinut in statiile municipale sau in depozitele de gunoi poate fi ars cu ajutorul tortelor si faclelor de ardere. Acest lucru nu poate fi aplicat la gropile de gunoi si statiile municipale unde cantitatea de biogaz este redusa sau nu exista randament economic insa atunci cand analizele preliminare identifica o cantitate mare de biogaz si randament economic in depozitul ecologic sau in statia municipala, biogazul poate fi captat si transformat in biometan.

    Biometanul este biogaz upgradat, imbunatatit cu cifra octanica mai mare, ajungand la proportie variabila de metan de peste 95 %; el poate fi introdus in reteaua de gaz sau poate fi utilizat ca sursa de combustibil pentru autobuze si autovehicule foloiste pentru traficul in comun.

    In productia de biometan nu exista pierderi deoarece acesta poate fi stocat in stare lichida.

    Biometanul reprezinta sursa cu cel mai mare potential la nivel global ca alternativa la sursele clasice de combustibil.

    Punem la dispozitie statii biometan, autobuze verzi si "upgrade biogaz", la cheie pentru primarii, consilii judetene sau alti beneficiari